Samarbetspartners

samarbetspartners

Denna sida sammanställer och länkar till alla samarbetspartners som Börskunskap har valt att jobba med. På denna lista kan det även förekomma hemsidor, företag eller tjänster, som vi inte har något avtal med, som vi helt enkelt bara gillar starkt och vill rekommendera åt er, våra läsare.

Stockblogs samlar Sveriges bästa aktiebloggar på ett snyggt och välformulerat sätt. Målet för hemsidan är att göra alla de inlägg, som dagligen skrivs, att bli mer överskådlig och lättillgänglig. Vi, Börskunskap, tycker att Stockblogs är en mycket bra sajt och vi rekommenderar er att besöka hemsidan.

Börsdata är en hemsida där man kan skrapa fram alla sorters nyckeltal och data för aktier. Hemsidan erbjuder en mycket bra tjänst som vi rekommenderar er att använda. För att få tillgång till mer data och nyckeltal kan man prenumera på deras tjänst. För den som vill djupdyka in i alla sorters nyckeltal så är en Börsdata-prenumeration just för dig!

Kronan till Miljonen lär dig på ett enkelt sätt hur investeringar i aktier kan ge passiva inkomster i form av aktieutdelningar. KTM skriver om sina investeringar och utdelningar i inlägg där du, som läsare, kan inspireras och sporras att påbörja din investeringskarriär. Jag har läst bloggen sen slutet av 2017 och kan varmt rekommendera er att besöka denna blogg.

ekonomibloggar.nu

Domainstats.com

Bloggar om ekonomi, pengar, aktier och fonder